Receptai
Kokosų ir anakardžių kremo desertas
Reikės:
kokosų pieno (riebiosios dalies, iš skardinės)
anakardžių
vanilės esencijos
mėgstamo sirupo
Paskaninimui:
uogų, vaisių, sausainių, riešutų
(čia naudoti Gaidelio sausainiai ir persikai)
Kaip gaminti:
Išmirkyti anakardžius - užpylus vendančiu vandeniu, užtruks pusvalandį, kambario temperatūros - 2 valandas.
Į maisto smulkintuvą sudėti lygias dalis mirkytų anakardžių ir kokosų pieno, o tada sutrinti iki vientisos masės.
Pagal skonį pagardinti vanilės esencija ir mėgstamu sirupu, o tada dar kartą sumaišyti.
Serviruoti stiklinėse, viršų papuošti mėgstamų vaisių ir sausainių gabaliukais.
Labai lengva ir gaivu!
Už receptą dėkojame Vaivai Būgaitei.