Receptai
Daržovių ir ryžių burrito
Turime šio recepto video! Peržiūrėti jį galite čia: Burrito – Receptas – Tapk auGalingas
Reikės:
kepimo aliejaus
1 raudonojo svogūno
2 skiltelių česnako
100 g pievagrybių
200 g raudonųjų pupelių
90 g konservuotų kukurūzų
1 a. š. rūkytos paprikos
½ a. š. aitriosios paprikos
žiupsnelio druskos ir pipirų
250 g virtų ryžių
3 v. š. pomidorų pastos
3 v. š. vandens
1 tortilijos
1 prinokusio avokado
pusės laimo sulčių
petražolės arba kalendros
Paruošimas:
Pradėkite virti ryžius.
Kol ryžiai verda, smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką ir pievagrybius. Įkaitintame aliejuje apkepkite svogūną su česnaku, po poros minučių sudėkite pievagrybius ir kepkite.
Kai viskas apkepa, sudėkite pupeles, kukurūzus, rūkytą ir aitriąją papriką, druską bei pipirus, išmaišykite ir kepkite toliau.
Sudėkite išvirtus ryžius, pomidorų pastą, vandenį ir viską išmaišykite.
Atidėkite paruoštą įdarą į šalį ir keptuvėje apkepkite tortiliją po 30 sek. iš abiejų pusių.
Ant tortilijos paskirstykite paruoštą įdarą, uždėkite avokado, laimo sulčių, petražolių ar kalendros ir susukite. Galite tortiliją perpjauti per pusę, kad būtų patogiau valgyti. Skanaus!