Receptai
auGalingi pusryčių blynai
Turime ir šio recepto video! Peržiūrėti jį galite čia: Blynai – Receptas – Tapk auGalingas
Reikės:
240 ml sojų pieno
1 a. š. obuolių acto
120 g miltų
2 v. š. klevų sirupo
1 a. š. kepimo miltelių
½ a. š. cinamono (pasirinktinai)
1 v. š. aliejaus
druskos
Paruošimas:
Sojų pieną sumaišykite su actu ir palikite 5 minutėms.
Sudėkite miltus, klevų sirupą, kepimo miltelius, cinamoną, aliejų bei žiupsnelį druskos. Išmaišykite ir palikite tešlą 10 minučių.
Blynus kepkite apie porą minučių iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Patiekite su savo mėgiamomis uogomis ir klevų sirupu. Skanaus!